Job på Mors

På Mors er der plads til familielivet, fritidslivet og et jobliv, hvor du får udfordringer, ansvar og muligheder. Se også hvordan Karriere på Kanten kan hjælpe dig.

Hvis du er på udkig efter et job, kan det være, at vi i Morsø Kommune har lige det job, som du leder efter.

Vi tilbyder også hjælp, hvis du af den ene eller anden grund er udenfor arbejdsmarkedet. Kig ind forbi Jobcenter Mors for at se alle vores tilbud.

Sidst men ikke mindst finder du jobs op på Jobnet, hvor du kan være heldig at falde over drømmejobbet.

Karriere på Kanten

Karriere på Kanten er et projekt i samarbejde mellem Thy og Mors. Vi arbejder målrettet med at tiltrække og fastholde kvalificeret arbejdskraft i Thy og på Mors. Vi har to tilbud, der er rettet mod dig, som er jobsøgende på Mors og i Thy.

CV-rundsending

Tilbuddet fungerer sådan, at du sender dit CV samt en kort anonym, personlig beskrivelse til os. Denne personprofil sender vi videre til vores netværk af lokale virksomheder i Thy og på Mors. Hvis virksomhederne finder din profil interessant, kontakter de os, hvorefter vi sender dem dit CV, så de dermed kan få flere uddybende informationer om dig, din baggrund og dine kontaktoplysninger.

Partnerjob

Til ægtefæller og partnere til folk, der allerede arbejder i enten Thy eller på Mors, har vi et helt særligt ekstra tilbud. Du står måske i en situation, hvor din partner pendler til sin arbejdsplads i Thy eller på Mors, og I vil derfor godt have undersøgt dine jobmuligheder, inden I eventuelt flytter hertil. Eller måske er I allerede flyttet, men du har endnu ikke haft held med at finde din eget job.

Står du i denne situation, har vi mulighed for at tilbyde dig en personlig samtale med et lille netværk bestående af ressourcestærke kompetencepersoner, som kan bidrage til at gøre din jobsøgning og en eventuel flytning til området lettere og mere overskuelig.