Tilbud til tilflyttere

Hvis du vælger at flytte til Mors, vælger du et liv med mange muligheder. Mors er tæt på resten af Danmark, når du vil det. Og trukket tilbage i ro og tryghed, når du har brug for det.

Som borger på Mors oplever du et moderne, dynamisk samfund med alle de kommunale servicetilbud, der skal til for at skabe en attraktiv hverdag for familien. Uddannelse, institutionspladser med valgmuligheder, billige byggegrunde og boliger både i Nykøbing og i landsbyerne er nogle af de muligheder, der skaber et godt og velfungerende familieliv.

Rammerne – naturen – er et kapitel helt for sig, der byder på et væld af muligheder for et aktivt og sundt fritidsliv.

Vi giver alle vores tilflyttere nogle velkomst-tilbud.

Velkomst-tilbuddene er:

  • Fribillet til Museum Mors
  • Fribillet til Jesperhus Feriepark  

Morsø Teaterkreds tilbyder dig to fribilletter til en teaterforestilling i løbet af dit første år på Mors. Benyt dig af muligheden og se program på www.morsoeteaterkreds.dk - book billetter via info@morsoeteaterkreds.dk og medbring dit tilflytterbrev fra Morsø Kommune, når du henter billetterne.

Løbeklubben Pinen og Plagen tilbyder dig et halvårs medlemskab i løbet af dit første år på Mors. Se mere om løbeklubben og tilbuddet. Medbring dit tilflytterbrev fra Morsø Kommune, når du vil være medlem af klubben.